Några av våra kunder

PCB Distribution 

Mjölby, Östergötlands län
Under min tid som anställd skapade jag en ny webbshop som är kopplat till affärssystemet BusinessLive!.
Jag har även skapat ett elektroniskt ordersystem som gör det möjligt för kunder att koppla deras system direkt mot BusinessLive!
Här kan kunder kunder logga in, göra beställningar, hämta fakturor och order m.m

PCB.se startsida 

 

 

 

 

 

 

 

Ekab Distribution

Linköping, Östergötlands län
Ekab etablerades 1980 i Linköping och är därmed en av de äldsta distributörerna på den svenska och nordiska marknaden.
Ekab fortsätter att etablera nya agenturer på den svenska marknaden med stort fokus inom tre affärsområden : B2C (business2consumer) , B2B (business2business ) och B2V (business2video) mot större och mindre kanaler. Ekab säljer bara till retailers/återförsäljare.Importerar, lagerför och marknadsför produkter inom video, foto, musik, data och inom digital home  

 

 


 

City Stormarknad

Stockholm, Stockholms län
Webb: www.citystormarknad.se 
E-post: ringvagen@citystormarknad.se
City Stormarknad har funnits lika länge som PC:n i Sverige. CS säljer datorer och dataprylar. Samtidigt erbjuder man ett omfattande serviceprogram. Betoningen ligger på service på individuell nivå. Man bygger till exempel nya datorer enligt kundens egna specifikationer.

 
DataNova Sweden AB

Göteborg, Hallands län
Använder sig av affärssystemet BusinessLive! och har 3 kassor med kassalåda och kvittoskrivare kopplade, DataNova har även en webbutik kopplad mot BusinessLive!
Företaget DataNova Sweden AB, som startades 1992, verkar med inriktning på området PC-datorer, servrar, nätverk och tillbehör.
DataNova satsar alltid på långsiktiga relationer gentemot sina kunder, och det är tack vare detta som företaget än idag växer, trots den rörliga karaktär som datorindustrin består av.